MENIU

X FACTOR. La aproape doi de la tragedia Colectiv va urca pe scenă

X FACTOR. Seară emoționantă în prima ediție X Factor, a celui de-al șaptelea sezon al show-ului! Un tânăr care a fost rănit în incendiul din Colectiv, în octombrie 2015, a decis să își urmeze pasiunea după ce i s-a oferit o nouă șansă la viață. Acesta urcă pe scenă duminică, 10 septembrie, de la ora 20.00, pentru a afla de la Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică jr dacă are talentul necesar pentru a se dedica muzicii.

X FACTOR. După aproape doi ani de la tragedia din clubul Colectiv, victimele și familiile lor încă încearcă să își continue viețile. Cu atât mai mult, supraviețuitorii incendiului fac eforturi să se bucure de fiecare clipă și să dea un sens șansei pe care au primit-o. 

X FACTOR. Printre aceștia se numără și Radu Mitrea, un tânăr de 23 de ani din București, care se afla în clubul Colectiv în noaptea de 30 spre 31 octombrie 2015. ”Am ieșit într-o seară cu băieții la o bere și un concert. La un moment dat a început un incendiu din care am scăpat puțin cam șifonat. Mi-au ars ambele mâini, depindeam de cineva să mă hrănească, să merg la baie. Dar prin comparație cu cei care au fost acolo, eu am fost extraordinar de bine… Noroc, cred că asta a fost...”, rezumă Radu tragedia în urma căreia 63 de oameni au murit din cauza rănilor, iar o persoană și-a pus capăt zilelor ca urmare a șocului posttraumatic, scrie a1.ro.

X FACTOR. Recuperarea lui Radu nu a fost ușoară, iar dacă rănile fizice sunt acum în curs de vindecare, cele sufletești sunt încă deschise. ”Pe mâini mi-au pus grefe cu piele de pe picioare. Am făcut recuperare, mi-am revenit și acum sunt bine, sănătos și foarte recunoscător că sunt aici și că putem purta această conversație. La scurt timp după ce am fost externat, un prieten care rămăsese în spital a murit... Acela a fost al doilea punct critic pentru mine”, își amintește tânărul de doar 23 de ani.

Mai multe articole despre:
emoţii X Factor