MENIU

WowApp, aplicaţia românească răspândită la nivel mondial care răsplăteşte utilizatorii

S-a lansat WowApp, o aplicaţie gratuită de comunicare digitală care răsplăteşte în bani utilizatorii. Este creată de români, iar 70 de programatori au lucrat timp de cinci ani pentru a pune la punct fiecare detaliu.

Peste 70% dintre câştigurile pe care WowApp le obţine din vânzarea spaţiului publicitar sau din apelurile plătite în afara reţelei WowApp se întorc către utilizatori.

În mai puţin de o lună, aplicaţia a fost decărcată şi este utilizată deja de peste 100.000 de oameni în toată lumea.


"WowApp este un nou sistem economic, este o aplicaţie gratuită, care împarte mai mult de 70% din câştiguri cu membrii. În calitate de membru, poţi să alegi ce poţi face cu fondurile: cât împarţi cu un ONG, cât donezi pentru cauza de care îţi pasă şi cât poţi transfera în propriul cont bancar. Sunt mândru pentru că în prezent în România ni s-au alăturat peste zece ONG-uri. Primele 3 care ni s-au alăturat au fost Ovidiu Rom, Teach For Romania şi Hospice. Poţi să câştigi cu WowApp, poţi câştiga bani din reclamă, din apeluri plătite, doar prin discuţii, din apeluri gratuite şi apeluri video.", a spus Thomas Knobel, fondatorul WowApp. 

Mai multe articole despre:
lansare aplicaţie wowapp