MENIU

Wimbledon 2019 | Simona Halep a câştigat, 6-4, 7-5, cu Sasnovich

Simona Halep joaca acum la Wimbledon

Wimbledon 2019. Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) s-a calificat în turul II la Wimbledon după ce a trecut de Aliaksandra Sasnovich (25 de ani, 37 WTA), scor 6-4, 7-5. Meciul a durat o oră și 45 de minute.

Raportul la winners a fost 17-11 pentru româncă, Sasnovici având 34 de erori neforţate, faţă de 16 ale Simonei. Simona Halep şi-a asigurat un cec de 72.000 de lire sterline şi 70 de puncte WTA, iar în turul al doilea o va înfrunta pe Mihaela Buzărnescu sau pe americanca Jessica Pegula.

Cum s-a jucat partida:

Wimbledon 2019 LIVE | Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich

Victorie pentru Simona Halep. Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 6-4, 7-5. Simona Halep își face serviciul și se califică în turul al doilea de la Wimbledon. 

Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 6-4, 4-5. Sasnovich a servit pentru set, însă Simona a reușit un break alb

Game-uri: 2-3

Seturi: 1-0 (6-4)

La finalul primului set, meciul a fost întrerupt pentru ca Simona Halep să primească îngrjiri medicale. Medicul i-a bandajat glezna stângă, după ce Simona Halep a alunecat în finalul setului.

------------------------------------

Simona Halep, 27 de ani, locul 7 WTA, care până acum era favorită la ultimele turnee de Mare Șlem, pornește acum de pe o poziție net inferioară la Wimbledon. Astfel, Simona Halep este cotată cu șansa a șaptea.

WIMBLEDON 2019 Cine este Aliaksandra Sasnovich, adversara Simonei Halep din primul tur de la Wimbledon

Aliaksandra Sasnovich, 25 de ani, a realizat anul trecut, chiar la Wimbledon, cea mai bună performanţă din carieră la un turneu de Grand Slam: a ajuns până în optimile de finală, de unde a fost eliminată de letona Jelena Ostapenko, după ce în turul 1 a învins-o pe Petra Kvitova.

Aliaksandra Sasnovich este pe locul 37 mondial.

Locul 30, ocupat în septembrie 2018, este cel mai bun din cariera bielorusei, care a câştigat 2,3 milioane de dolari în carieră.

WIMBLEDON 2019 Ce adversare va avea Simona Halep la Wimbledon

Turul 1 Sasnovich

Turul 2 Buzărnescu

Turul 3 Azarenka/Cornet/Kasatkina

Turul 4 Keys/Venus/Sabalenka

Sferturi de finală Osaka

Semifinale Pliskova/Vondrousova/Svitolina

Finală Barty/Serena/Kerber