MENIU

William Shakespeare, PRIMUL bărbat din lume vaccinat împotriva COVID-19 A MURIT, la vârsta de 81 de ani

Primul bărbat din lume vaccinat împotriva COVID-19 cu serul de la Pfizer a murit, la 81 de ani. William Shakespeare, originar din Coventry, a murit la același spital unde i-a fost administrat vaccinul anti-COVID-19 în luna decembrie 2020.

William Shakespeare, în vârstă de 81 de ani, a murit săptămâna trecută, pe 20 mai 2021.

El a devenit la sfârșitul anului trecut a doua persoană din Marea Britanie vaccinată cu Pfizer împotriva noului coronavirus. Shakespeare se alătura atunci, pe 8 decembrie 2020, lui Margaret Keenan, în vârstă de 90 de ani, care a fost prima persoană vaccinată în afara unui studiu clinic.

Citește și William Shakespeare - a doua persoană din Marea Britanie vaccinată împotriva COVID-19

În momentul vaccinării anti-COVID-19, William Shakespeare era internat în spital de mai multe săptămâni după un accident vascular cerebral. Fotografia sa a apărut pe primele pagini din întreaga lume - spre bucuria lui și a familiei sale, relatează presa britanică.

El a murit, din păcate, la Spitalul universitar din Coventry și Warwickshire la vârsta de 81 de ani, după o perioadă grea de boală.

William Shakespeare a fost evocat după ce a murit nu numai de familia sa. El a fost o „figură mult iubită” în partidul muncitoresc din Coventry.

„A fost un om atât de minunat”, spun cunoscuții despre el.

William Shakespeare s-a implicat în mai multe acțiuni și campani ide împădurire în zona Coventry.