MENIU

Will Smith pierde contracte după ce l-a pălmuit pe actorul Chris Rock

Sursa foto: Profi Media

Will Smith pierde contracte după gestul de la decernarea premiilor Oscar când s-a urcat pe scenă și l-a pălmuit pe actorul Chris Rock. Netflix și Sony au renunțat la colaborarea cu Smith pentru două producții aflate în desfășurare. 

Cea mai recentă reacție a venit din partea Netflix și Sony care au renunțat la colaborarea cu Smith pentru două producții. Netflix îl voia ca regizor, dar și actor în producția „Fast and Loose” în vreme ce Sony a sistat cel de-al patrulea film din seria „Bad Boys”, pentru care Smith primise deja 40 de pagini din scenariul peliculei.

Compania Apple întârzie să pronunțe o dată de lansare pentru Drama „Emancipation”, realizată de Apple, și în care Smith are un rol important. Nu a dorit să ofere niciun fel de comentarii în legătură cu această amânare. Între timp, la premiile Oscar, Will Smith a fost ironizat la scenă deschisă.

„Acum, vreau să vă avertizez că următorul nostru prezentator e un actor de comedie, dacă știți ce vreau să spun. Așa că vă rog să stați la locurile voastre și țineți-vă mâinile pe lângă voi. Da?”, a spus LeVar Burton, actor.

Will Smith, proaspăt câștigător al premiului Oscar la secțiunea cel mai bun actor, și-a cerut iertare și a decis să demisioneze din Academia Oscarurilor după ce l-a pălmuit pe actorul de comedie Chris Rock, dar și în urma unei avnalașe de critici venite din partea colegilor lui din cinematografie.

Conform The Hollywood Reporter, demisia lui Smith înseamnă că nu mai poate vota pentru Oscaruri, dar el poate fi nominalizat la viitoarele premii ale Academiei, poate participa la ceremonii viitoare și poate păstra statuia câștigată. 

Mai multe articole despre:
Will Smith contracte oscar Chris Rock palmuit