MENIU

Will.i.am îşi lansează propriul smartwatch

Will.i.am a anunţat oficial că îşi va lansa propriul smartwatch în luna iulie, scrie playtech.ro.

Will.i.am nu mai este de mult doar un producător de muzică sau un membru al formaţiei Black Eyed Peas. Are deja câţiva ani de când este angajat pe o funcţie de director la Intel, iar anul trecut şi-a lansat primul accesoriu exclusivist pentru iPhone. Era vorba de o carcasă cu senzor de captură separat.

De această dată, acelaşi Will.i.am vine în lumina reflectoarelor cu un ceas inteligent. Clipul de mai jos ilustrează destul de bine funcţionalitatea aparatului, în cadrul unui interviu într-un talkshow britanic. Fără a insista pe numele produsului, aflăm că gadgetul din imaginea de mai sus va fi produs de o companie fondată şi finanţată de artist.

Înfăţişat, desigur, ca cel mai bun smartwatch de pe piaţă, acest gadget va funcţiona la fel de bine şi fără un smartphone în buzunar. Este capabil să iniţieze şi să recepţioneze apeluri telefonice. Poate reda muzică şi suportă conectarea la căşti sau boxe Bluetooth. Nu lipseşte nici componenta de socializare, din start fiind incluse aplicaţii precum Twitter, Instagram sau Facebook. Citeste mai mult pe playtech.ro.