MENIU

Watch Dogs: pe ce se vede mai bine jocul Ubisoft cu cele mai mari vânzări

La scurt timp după ce a devenit jocul cu cele mai mari vânzări globale în primele 24 de ore pentru Ubisoft, Watch Dogs primeşte o comparaţie grafică.

Ca platformă, Watch Dogs merge pe orice şi arată impresionant. Doar în ceea ce priveşte PC-ul, dacă nu aveţi o configuraţie hardware decentă, riscaţi să nu-l jucaţi în condiţii optime. Vizavi de sesiuni de gaming fără probleme, atât de mulţi internauţi s-au îngrămădit să intre pe uPlay în ultimele zile, platforma similară cu Steam a celor de la Ubisoft, încât nu toată lumea care şi-a cumpărat titlul în mod oficial îl poate juca pe internet, cel puţin momentan.

Trecând însă pe acest detaliu, foarte mulţi s-au întrebat pe ce platformă se vede Watch Dogs cel mai bine. Având în vedere că este dezvoltat de un studio important şi este menit să atragă un public cât mai numeros, mulţi dintre voi au aşteptat cu nerăbdare un test comparativ precum cel de mai jos. Aşa puteţi vedea în câteva minute, nivelul detaliilor din Watch Dogs pentru PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 şi Xbox One. Pentru că PC-ul este singurul la care se pot modifica detaliile grafice, s-a optat pentru profilul Ultra, care duce orice parametru la maxim, în speranţa obţinerii celor mai bune rezultate. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Mai multe articole despre:
comparaţie grafică Ubisoft Watch Dogs