MENIU

IMAGINILE dezastrului: Vremea face ravagii în Ilfov și București. ISU a avut zeci de intervenții dificile

Foto arhivă

Vântul extrem de puternic și ploaia, care se transformat treptat în „ploaie înghețată”, i-a pus serios la treabă pe pompierii din Capitală. Până la ora 19 au avut peste 30 de intervenții cei de la ISU București-Ilfov

Imaginile dezastrului au rămas în urma ninsorilor abundente care au lovit Romania si Europa in ultimele ore. În țară, este cod portocaliu de ninsori și viscol în 5 județe. A nins abundent atât în Capitală încă de la primele ore ale dimineții, cât și în mai multe zone ale țării, iar pe unele drumuri zăpada s-a așternut deja într-un strat consistent. Viscolul a făcut si primele victime.

O femeie a fost rănită in Bucuresti, iar în Vrancea, o ambulanta care transporta o o altă femeie a rămas blocată în nămeți, iar pacienta a fost preluata urgent de pompieri. Statiunea Sinaia a rămas fără curent electric în aceasta seara, inclusiv spitalul din localitate. Iar vremea nu se imbunătăteste. Meteorologii au anunțat temperaturi extrem de scăzute pentru următoarele ore.

Pe strada Constantin Aricescu, din Sectorul 1, o femeie de 41 de ani a fost rănită ușor și 2 autoturisme parcate au fost avariate în urma căderii unei bare metalice desprinsă de vânt, dintr-un balcon situat la etajul 5 al unui bloc de locuințe.

Până la ora 19, lucrătorii de la ISU București au avut 29 de intervenții, din care 23 au fost copaci, 4 elemente de construcții și stalpi. Conform informațiilor primite de la ISU, 18 automobile au fost afectate. 

În județul Ilfov, cei de la ISU au avut doar 4 intervenții: 2 copaci căzuți, 1 stâlp, un caz de inundație
și o mașină afectată.