MENIU

Vremea extremă a dat peste cap programul Papei Francisc

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, avionul în care se va afla Papa Francisc aterizează sâmbătă, 1 iunie, la Târgu Mureş, nu în judeţul Bacău, așa cum era programat iniţial, a anunțat Realitatea TV.

”Schimbarea traseului nu afectează programul iniţial al Papei Francisc care va ajunge la Sumuleu Ciuc si la Iasi la orele anuntate”, a transmis Comitetul Interminiserial pentru Securitate “Vizita Papa Francisc”, conform news.ro.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod galben pentru aproape întreaga ţară, valabilă până pe data de 1 iunie, la ora 10:00.

Vezi și: Ce nu s-a văzut la TV din vizita Papei Francisc la Cotroceni. Fabulos

"Vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, grindină şi intensificări ale vântului ce vor lua şi aspect de vijelie. Cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp şi izolat 40...50 l/mp", a informat ANM.

PROGRAM PAPA FRANCISC ÎN ROMÂNIA

Papa Francisc vizitează România în perioada 31 mai - 2 iunie, la invitaţia autorităţilor statului român şi a Bisericii Catolice din România.

Sâmbătă, 1 iunie 2019

11:15 Sosire la Sanctuarul marian din Șumuleu-Ciuc + Sfânta Liturghie + Omilia Sanctității Sale

17:25 Vizită la Catedrala „Sfânta Maria Regină” din Iaşi

17:45 Întâlnire Mariană cu tinerii şi cu familiile, la Palatul Culturii din Iaşi, judeţul Iaşi + Discurs al Sanctităţii Sale

Duminică, 2 iunie 2019

10:40 Sosire pe Câmpia Libertății din Blaj + Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie + Omilia Sanctității Sale, „Regina Coeli” + Ceremonia de Beatificare a celor 7 Episcopi greco-catolici martiri

15:45 Întâlnire cu comunitatea romă din Blaj + Discurs al Sanctității Sale Papa Francisc

16:55 Sosire la Aeroportul Internațional din Sibiu + Ceremonia de rămas bun

Mai multe articole despre:
PAPA FRANCISC