MENIU

Vremea 5 iunie - Temperaturi ridicate și ploi - ce zone sunt vizate

Vremea

Vremea în data de 5 iunie vine cu o paletă largă de fenomene: de la soare puternic până la ploi, grindină și vânt.

Astăzi se vor strânge norii de ploaie în cursul după-amiezii, la munte și în centru unde vor fi averse însoțite de descărcări electrice, iar seara și noaptea ploile se vor muta în vestul și nord-vestul țării. Cantitățile de apă vor depăși pe alocuri 20...25 l/mp și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului, vom avea un cer variabil, iar fenomenele specifice instabilității atmosferice se vor semnala doar izolat. Vântul va avea intensificări astăzi în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 28 de grade. ***

În București o sa avem o vreme însorită, iar temperatura maximă va fi de 26...27 de grade.***

La munte în schimb, vremea nu va fi la fel de prietenoasă, pentru că cerul va fi temporar noros și local se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice după-amiaza și seara.

Atenție vor fi și condiții de grindină! **La mare Vremea va fi în general frumoasă. Pe fondul unui cer mai mult senin, Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 22 de grade. Și Temperatura apei mării va avea valori similare, de 20...22 de grade.

Mai multe articole despre:
vremea anm soare ploi grindina