MENIU

Vreme extremă în țară - Sate și orașe distruse de ploile torențiale - Imagini șocante

Inundatii

Inundațiile au făcut prăpăd în Cluj, Argeș și Caraș-Severin. Parcarea unui centru comercial a fost inundată, la fel ca și alte zeci de străzi unde canalizările au cedat sub presiune. Șoferii au rămas blocați în mașini, la fel și călătorii din autobuze. Vestul țării s-a aflat sub cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină. 

Așa au arătat străzile din Cluj după ce canalizările nu au mai făcut față debitului uriaș de apă.

Ploile abundente au adus cantități uriașe de apă. În unele zone din Cluj debitul a atins aproape 60 de litri pe metru pătrat. Canalizările s-au umplut în câteva minute și mai multe parcări subterane au fost inundate.

Șuvoaiele de apă de pe străzile din Cluj au inundat și autobuzele. Călătorii s-au trezit cu valuri la picioare după ce șoferii a deschis ușile în stații.

@anamariadreghiciu #cluj #clujnapoca #fyp #foryoupage ♬ Titanic - Titanic

O rupere de nori a inundat puternic și străzile din Pitești și Mioveni.

Rețeaua de canalizare a refulat în mai multe zone și s-au creat ambuteiaje. Șoferii au rămas cu mașinile blocate în apele murdare.

Pompierii au intervenit să scoată apa din casele oamenilor. Mai multe beciuri au fost inundate.

O ploaie torențială de câteva zeci de minute a inundat și un sat din județul Caraș Severin. Zeci de curți, grădini și un drum au fost acoperite de apă.

Satul Brebu nu are canalizare, iar șanțurile au fost imediat invadate de șuvoaie. La marginea satului s-a format un pârâu. 

Mai multe articole despre:
inundatii vremea anm