MENIU

Vrei un telefon de Black Friday? Vezi cum să alegi smartphone-ul care ţi se potriveşte

Daca vrei sa îţi cumperi un telefon din noua generatie, de Black Friday, sa faci o comparatie intre cele mai bune smartphone-uri reprezinta o adevărată provocare. Cum ofertele vor fi puţine, iar numărul clienţilor foarte mare, să pui mâna pe un telefon la un preţ bun reprezintă o misiune în care timpul de decizie este esenţial, relatează GadgetReport.ro

Va trebui, in primul rand, sa treci de hatisul de mesaje publicitare, de artificiile de vanzari care incearca sa te convinga ca telefonul pe care il vezi in fata ochilor este cel mai bun din lume.

Apoi ar trebui sa stii cateva lucruri esentiale despre smartphone-ul ideal, informatii pe care cei mai multi vanzatori nu o sa ti le spuna.

In esenta, daca vrei un smartphone de top, la un preţ decent, cauta unul cu ecran Full HD, cu un procesor quad-core peste 1,7 Ghz, cu minim 2 GB de RAM, cu o camera de cel putin 8 MP (ar fi ideal sa aiba stabilizare optica) si un spatiu de stocare macar de 16 GB, extensibil prin microSD.

Trebuie să ştii că ecranele QHD, promovate de producătorii de telefoane, nu oferă o experienţă care să merite cele câteva milioane de lei pe care ar trebui să îi plăteşti în plus.

Asta pentru simplul motiv că diferenţa de rezoluţie nu este sesizabilă de ochiul uman. În plus, aceste panouri consumă mult mai multă energie.

Vezi continuarea materialului pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
telefon achiziţie black friday GadgetReport.ro