MENIU

Telekom și Vodafone fac angajări la târgul Virtual de joburi

Telekom și Vodafone, dar și  Bitdefender, Groupama Asigurari, McDonald`s Romania, BearingPoint Romania, eMAG, Temenos Romania, UniCredit Business Integrated Solutions, BCR, Alcatel-Lucent sau Microsoft fac angajări la Angajatori de TOP Virtual.

Telekom și Vodafone fac angajări la târgul Virtual de joburi. Incepand de astazi si pana pe 16 noiembrie, candidatii pot aplica la peste 3000 de oportunitati de cariera adresate atat profesionistilor cat si studentilor si absolventilor. Pentru a participa la Angajatori de TOP Virtual, candidatii trebuie sa isi creeze un cont si un CV pe site-ul www.hipo.ro.

“Un astfel de eveniment online elimina barierele geografice fiind adresat tuturor celor care sunt in cautarea unui job, indiferent de orasul in care locuiesc. La acest beneficiu se adauga acoperirea nationala a evenimentului si confortul participarii, de acasa, din fata laptopului sau a calculatorului. De exemplu, daca locuiesti in Iasi si vrei sa afli mai multe despre oportunitatile de cariera sau despre procesul de selectie din cadrul EY Romania in Iasi Timisoara, Cluj-Napoca sau Bucuresti, ii poti intreba pe reprezentatii companiei in cadrul seminarului online pe care il vor sustine la Angajatori de TOP Virtual” – a declarat Larisa Serban, Project Manager, Angajatori de TOP.

Cateva dintre companiile care participa la evenimentul online sunt: Bitdefender, Groupama Asigurari, McDonald`s Romania, BearingPoint Romania, eMAG, Temenos Romania, UniCredit Business Integrated Solutions, BCR, TELUS International Europe, Cameron Romania, Alcatel-Lucent, Zoppas Industries Romania, Microsoft, Xerox, Misys Banking Systems, Valeo Lighting Injection, Ubisoft, Thales Systems, P&G, Visma Software, Atos IT Solutions and Services, Yazaki Component Technology, Genpact, Vodafone Shared Services Romania, Oracle, BRD - Groupe Société Générale, HP, British American Shared Services Europe, Telekom Romania, Société Générale European Business Services, L'Oréal Romania, Schneider Electric, EY Romania, SCC Services Romania, SWISSCAPS Romania, Deutsche Bank Technology Centre, Accenture.