MENIU

Vlad Voiculescu, anunț despre restricții de Paște: „Sperăm cu toții ca noaptea de Înviere să aibă cât mai puține măsuri de protecție”

Ministrul Sănătății - Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu - ministrul Sănătății a declarat, joi, că nu vrea nimeni să impună restricții, impunerile sunt măsuri de protecție a oamenilor. Referitor la Paștele ortodox sărbătorit pe 2 mai, ministrul și-a exprimat speranța ca noaptea de Înviere să aibă cât mai puține măsuri de protecție.

„A fost relativ clar, sperăm cu toții ca noapte de Înviere să aibă cât mai puține măsuri de protecție. Vă rog, nu le mai spuneți restricții, nu vrea nimeni să impună restricții, sunt măsuri de protecție a oamenilor. Dacă eu respect o măsură, o respect în primul rând să mă protejez pe mine și pe ai mei. Nu vrea nimeni să impună niște restricții!”, a declarat, joi, Vlad Voiculescu.

„Situația este critică, protestele sunt în regulă, în principiu, dar nu fără purtarea măștii, nu cu punerea în pericol a celorlalți, și cu toții suntem de acord cu sloganul ”jos pandemia”, numai că singura posibilitate de a ajunge acolo este vaccinarea și protejarea. Protejarea inclusiv a oamenilor care ies la proteste, a rudelor, a apropiaților. E vorba de sănătatea fiecăruia dintre ei”, a mai spus ministrul.

Mai multe articole despre:
vlad voiculescu masuri covid paste inviere