MENIU

Vitaminele sunt elementele esenţiale ale vieţii

Vitaminele naturale sint substante organice care se gasesc doar in compozitia plantelor si animalelor. Cu citeva exceptii, corpul uman nu poate produce sau sintetiza vitaminele.

Cu cateva exceptii, corpul uman nu poate produce sau sintetiza vitaminele. Ele trebuie sa se gaseasca deci in hrana sau in suplimentele dietetice.

Vitaminele sunt esentiale pentru functionarea normala a organismului uman - fiind necesare pentru crestere, vitaliate, si stare generala de sanatare.

Iata mai jos un dictionar al vitaminelor naturale ce va sint la indemana. Cunoscind rolul fiecareia precum si locul in care o gasiti, noi va incurajam sa re-evaluati alimentatia zilnica a familiei dvs.

Vitaminele stimuleaza si activeaza metabolismul O singura vitamina, de exemplu, participa la mii de procese si o carenta minimala din acea vitamina poate conduce la o incetinire a metabolismului in asamblul sau si la o slabire a sistemului imunitar.

De aceea, este foarte important ca fiecare mama sa asigure o alimentatie cat mai echilibrata familiei pentru ca astfel se garanteaza sanatatea intregii familii.

Cititi mai departe aici.

Mai multe articole despre:
sănătate vitamine corp uman