MENIU

Care sunt vitaminele care combat ridurile și cum se pot folosi pentru o eficacitate maximă

Îmbătrânirea pielii este un proces ireversibil, care se produce odată cu înaintarea în vârstă. Pe măsură ce îmbătrânim, pielea produce din ce în ce mai puțin colagen și elastină, devenind mai subțire și permițând apariția ridurilor.

Odata cu înaintarea în vârstă, procesul de reînnoire a celulelor se desfășoară tot mai lent. Nu se mai formează atât de rapid celule noi, tinere, care să le înlocuiască pe cele vechi și uzate. Apoi, organismul este supus unei agresiuni conținue din partea radicalilor liberi, acele molecule instabile, care iau naștere ca o consecință a noxelor pro­ve­nite dintr-un mediu din ce în ce mai poluat, a stresului cronic și a expunerii nepro­tejate la radiațtiile solare. 

Combinația dintre vitaminele A și E are un efect puternic asu­pra zonelor cu pie­le subțire din jurul o­chi­lor. Adăugați cu pi­peta în crema dumneavoastră obiș­nuită cinci pi­că­turi de vita­mi­na A ule­ioasă și cinci pi­că­turi de vita­mi­na E (spargeți două capsu­le gelatinoase), apoi apli­cați-o sea­ră de seară pe zonele cu pro­bleme.

sursa