MENIU

Viral pe Tik Tok. „Arnold de la țară”. A dat sala de antrenamente pe căruța din curte VIDEO

Sala de forță nu este pentru el! Foto/arnold de la tara

Un bărbat din Galați a devenit viral pe Tik Tok și are milioane de vizualizări după ce a postat clipuri cu el în timp ce se antrenează. Bărbatul nu ridică haltere, ci o căruță, iar antrenamentele lui au loc chiar în curtea casei. 

Pe imagini se vede cum tânărul, care își spune „Arnold de la țară”, se antrenează ca să facă mușchi nu la aparate de forță, ci trăgând cu câteva funii o căruță.

Gălățeanul repetă apoi exercițiile de forță și cu o mașină. Pentru că îi place boxul, tânărul a improvizat cu imaginație și un sac de box din mai multe frânghii și cauciucuri.

Una din postările sale are peste 3,4 milioane de viualizări, iar cei care le urmăresc îl felicită pentru imaginație, dar și pentru voința și determinarea de care dă dovadă.

„Nicio scuză. Omu’ face cu ce are! Respect frate”; „Eşti forţă mondială”; „Felicitări! Te apreciez pentru ambiţie”; „Mai zi ceva...căruţa încărcată pe post de aparat de antrenament...voinţă şi determinarea. Respect!!”; „Meriţi tot respectul!”; „Asta arată că dacă ai voinţă poţi face cu orice ... bravo ţie omule. Respect”; „Dovada că nu contează unde eşti, dacă vrei să faci sport păi faci”; „Să faci performanţă nu ai nevoie ultima generaţie de aparatură... asta e tot ce îţi trebuie... imaginaţie... RESPECT!”; „Eşti fenomen!”; „Se poate şi fără echipamente, trebuie doar să ai voinţă! Respectele mele”; „Mulţumesc. Mi-ai arătat şi mie şi multor altora că nu ai nevoie de bani să lucrezi corpul, trebuie doar să vrei”; „Bravo, respect!”, sunt câteva dintre mesajele pe care gălăţeanul le primeşte zilnic, scrie adevarul.ro

 

@arnolddelatara Răspunde lui @alex_gabriel75 #fy #gym #foryou #homegym #motivation #aladelatara #homeworkout ♬ Drive Forever - Slowed - T3NZU