MENIU

Viorica Dăncilă se ia și de Dan Barna: ”Nu-i iubește pe oameni”

<p>Dan Barna</p>

Viorica Dăncilă a fost declarată neconflictuală la Congresul PSD, acolo unde a demonstrat că această calitate se lasă deoparte în campanie electorală. După un atac la Klaus Iohannis, despre care a spus că nu a făcut nimic vreme de cinci ani, candidatul PSD a trecut la Dan Barna, acuzându-l de faptul că sădește ură.

Viorica Dăncilă a dat drumul la atacuri încă din timpul discursului său de proaspăt candidat validat pentru alegerile prezidențiale.

Șefa PSD l-a luat în colimator pe Dan Barna, candidatul Alianței USR-PLUS la prezidențiale, spunând despre acesta că nu-i iubește pe oameni.

”Nu vor fi niciodată acolo unde își doresc pentru că nu înțeleg românii și nu se simt de-ai lor. 

Pe mine aroganța nu mă reprezintă. Pentru că țin cu poporul român și cu țara mea”, a spus în discurs Viorica Dăncilă.

La declarațiile cu presa făcute la finalul Congresului PSD, de sâmbătă, aceasta a afirmat că nu intră în competiție cu Iohannis și cu Barna, petru că ei nu sunt apropiați de oameni.

”Nu intru în competiție cu d-nul Iohannis sau cu d-nul Dan Barna, voi spune că cei doi nu sunt apropiați de oameni, nu merg în rândul lor. Sădește ură d-nul Barna, nu-i iubește pe oameni.

Oamenii au nevoie ca președintele României să fie apropiați de ei”, este de părere Dăncilă.

Candidatul PSD consideră că țara noastră este pregătirtă pentru un președinte femeie.

”Am convingerea că pot câștiga în fața domnului Iohannis, cred că România este pregătită și pentru un președinte femeie”, a mai susținut Viorica Dăncilă.

Mai multe articole despre:
null