MENIU

Viorica Dăncilă, mesaj pentru puciștii din PSD

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, vineri, că știa de întrevederea unor lideri social-democrați în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, dar că speră ca în partid SĂ NU APARĂ „O NOUĂ MIȘCARE PUCISTĂ”.

Președintele PSD a spus că nu a participat la ședința din biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, pentru că a fost ședință de Guvern.

„Am avut ședință de guvern. Mi s-a spus de această reuniune, de întâlnirea colegilor, dar am avut ședință de guvern și nu am putut să particip”, a spus Viorica Dăncilă.

Despre informațiile publicate în presă despre schimbarea conducerii PSD, a ei și a lui Mihai Fifor și Eugen Teodorovici, Dăncilă i-a avertizat pe cei din PSD:

„Noi am mai avut puciști în partid. Acest lucru trebuie discutat în partid. Avem un statut care trebuie respectat. Nu le face cinste celor care lucrează în spate. Eu sper să nu fie o nouă mișcare pucistă, pentru că nu-și va găsi locul în electoratul PSD”.

La întâlnirea care a avut loc în biroul lui Marcel Ciolacu, din Camera Deputaților, au participat membrii importanți ai PSD, printre care Gabriela Firea, Marcel Ciolacu, Florin Iordache, Olguța Vasilescu, Paul Stănescu, precum și 25 de lideri de filiale județene ale PSD.

CEx-ul PSD se desfășoară, vineri, de la ora 18.30.

Gruparea Stănescu-Ciolacu a discutat vineri despre înlăturarea lui Dăncilă de la șefia PSD, cu câteva ore înaintea unul Comitet Executiv al partidului care se anunță a fi unul exploziv. A fost lansat atacul la președintele PSD: „Așa nu se mai poate, trebuie să ajungem la o înțelegere să plece Dăncilă!”. Puciștii îi reproșează Vioricăi Dăncilă că nu s-a consultat cu ei în ultimele luni, după ce Dragnea nu a mai fost președintele PSD. Aripa anti-Dăncilă vrea și un congres PSD, cât mai repede.