MENIU

Viorica Dăncilă, mesaj de ultimă oră

Viorica Dăncilă a transmis un mesaj cu ocazia sărbătoririi zilei de Sfântul Ion.

Cu ocazia zilei de Sfântul Ion, prim-ministrul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj.

Cele mai frumoase SMS-uri și felicitări de Sfântul Ion: La mulți ani, Ion, Ioana, Ionuț, Oana, Ionel și Ioan!

"Astăzi, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Ioan Botezătorul. La mulți ani celor care își sărbătoresc ziua onomastică! Vă doresc tuturor să aveți liniște și spor în case, sănătate și bucurii în familie și multe realizări alături de cei dragi!" este mesajul transmis de Viorica Dăncilă românilor.

În fiecare an, pe 7  ianuarie, are loc soborul Sfântului Ioan Botezătorul. Aceasta este una dintre cele mai importante sărbători ale calendarului creştin.

De altfel, biserica a închinat lui Ioan şase sărbători: zămislirea lui (23 septembrie), naşterea (24 iunie), soborul lui (7 ianuarie), tăierea capului (29 august), prima si a doua aflare a capului lui (24 februarie) si a treia aflare a capului sau (25 mai).

Mai jos, câteva mesaje şi urări de "La mulţi ani" de sfântul Ion

Felicitări, dragul meu Ioan, cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos şi plin de voie bună. La mulţi ani!

Fie ca Sfântul Ioan să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulţi ani!

Îl sărbătorim pe Sfântul Ioan şi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu aşa, blând, bun şi drăguţ cu toţi cei din jurul tău. Eşti un prieten de nădejde şi un adevărat om. Iartă, iubeşte şi trăieşte frumos cu cei din jurul tău.

Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: La mulţi ani, Ioane!

Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ion

 

Tot astăzi, Viorica Dăncilă a transmis propunerile de desemnare a miniștrilor interimari pentru portofoliile Transporturilor și Dezvoltării Regionale

"Premierul Viorica Dăncilă a transmis astăzi președintelui României, Klaus Iohannis, propunerile de desemnare a miniștrilor interimari pentru portofoliile Transporturilor și Dezvoltării Regionale, astfel încât să fie asigurată continuitatea activității în cele două domenii. Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, este propus pentru asigurarea interimatului la ministerul Transporturilor, iar ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, este propus pentru preluarea interimatului la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

"Am propus desemnarea miniștrilor interimari pentru a asigura continuitate în activitatea guvernamentală în toate domeniile, inclusiv la Transporturi și Dezvoltare, portofolii cheie în derularea unor proiecte importante de investiții. Este vital însă, având în vedere contextul actual, să găsim soluții definitive privind numirile titularilor pentru cele două funcții", a subliniat prim-ministrul Viorica Dăncilă", se arată într-un comunicat de presă.