MENIU

Viorica Dăncilă, făcută praf: "Excelența sa..."

Viorica Dancila

Președintele PNL, Ludovic Orban, a comentat la Realitatea TV invitația transmisă parlamentarilor, din partea premierului Viorica Dăncilă, pentru concertul de mâine seară de la Ateneu, care marchează dechiderea preşedinţiei Consiliului UE.

 Ludovic Orban s-a amuzat pe seama titulaturii de "EXCELENȚĂ" în cazul prim ministrului Viorica Dăncilă.

Citește și: Viorica Dăncilă s-a făcut de râs la început de mandat UE: "Uite prostie!"

"Neavand la dispozitie o masina a timpului imi e imposibil sa confirm pana pe 8 ianuarie 2018. Mi se pare foarte ciudat sa produci o astfel de invitatie cu o zi inainte de un eveniment care este un eveniment extrem de important.

Nu sunt de acord nici cu ce scrie pe invitatie, "Excelenta sa, Viorica Dancila"... EXCELENTA SA! Acest apelativ se utilizeaza, este adevarat nu in mod obligatoriu, dar se utilizeaza cand este vorba despre sefi de stat sau despre reprezentanti in alte tari, adica ambasadori", a spus Ludovic Orban la Realitatea TV.

De la ce a plecat totul

Mai mulți oficiali, printre care și liderul PNL Ludovic Orban, au primit o invitație din partea premierului Viorica Dăncilă pentru a participa la concertul care va avea loc mâine la Ateneul Român, pentru a marca debutul Președinției României la Consiliul UE. Numai că invitaților li se cere să confirme prezența până pe "8 ianuarie 2018", NU 2019.