MENIU

Viorica Dăncilă, doar patru voturi la Shanghai, potrivit numărătorii paralele a USR

Coordonatorul campaniei USR, Cătălin Drulă, spune că Viorica Dăncilă ar fi obținut din partea românilor din China doar patru voturi, la Shanghai. Inițial, Drulă anunțase că Dăncilă nu ar fi luat niciun vot.

Viorica Dăncilă n-ar fi luat niciun vot la Shanghai, potrivit UST

Coordonatorul campaniei USR, Cătălin Drulă, spune că sistemul de numărare paralelă al partidului a semnalat faptul că, la închiderea urnelor în Shanghai, Dăncilă ar fi obținut doar patru voturi, din 137 de persoane care au votat.

niciun vot nu fusese înregistrat pentru Viorica Dăncilă. ”Am verificat după procedură cu delegatul de acolo şi informaţia e corectă”, a scris Drulă pe Facebook.

”Sistemul nostru de numărare paralelă ne-a semnalat o posibilă eroare de introducere la secţia din Shanghai: pentru candidatul Dăncilă erau raportate 0 (zero) voturi la închiderea urnelor. Am verificat după procedură cu delegatul de acolo şi informaţia e corectă. Chiar niciun vot pentru Dăncilă la Shanghai”, a scris, duminică, pe Facebook, Cătălin Drulă.

Potrivit datelor Biroului Electoral Central, la Shanghai au votat 137 de persoane, iar la toate secţiile de votare din China 321 de alegători. 

„Totuși au fost 4 voturi pentru Dăncilă, se pare :) Din 137 exprimate”, a scris Drulă pe Facebook.

În mesajul inițial postat, Drulă notase că nu luase niciun vot:

„Sistemul nostru de numărare paralelă ne-a semnalat o posibilă eroare de introducere la secția din Shanghai: pentru candidatul Dăncilă erau raportate 0 voturi la închiderea urnelor. Am verificat după procedură cu delegatul de acolo și informația e corectă. Chiar niciun vot pentru Dăncilă la Shanghai.”