MENIU

Viorel Cataramă anunță cum se vor termina negocierile între PNL și PSD

Foto arhivă

Viorel Cataramă a declarat în emisiunea Culisele Statului Paralel că relația între șeful PNL și președintele Iohannis este una bună, încercând asflt să contrazică zvonurile unei răciri a relației între cei doi. El a declarat că negocierile se vor termina cu un mariaj între PNL și PSD, în beneficiul românilor.

„Florin Cîțu are reale calități de lider de partid. Nu există nicio divergență între el și președintele Iohannis. Premier va fi cine va ieși din negocierile partidelor. Ar fi o mare greșeală să discutăm de premier, alții decât președinșii de partide. Dacă punem un premier care nu e președinte de partid, avem o problemă. Informația corectă este că Iohannis a transmis partidelor să negocieze, iar atunci când există o majoritate, să vină la Cotroceni. Nominalizarea premeirului este atribuția președintelui”, spune Cataramă.

„În fiecare zi aflăm că se întâmplă ceva, ca, de fapt, să nu se întâmple nimic. Suntem într-o permamnentă agitație, dezbatem pe toate fețele o situație care se termină cu un mariaj din interes, în interesul românilor, între PSD și PNL”, a mai declarat Viorel Cataramă.

„Obiectivul este ca România să aibă un guvern cu majoritate parlamentară solidă. Este normal să se negocieze, până iese fumul alb. Este în interesul României, avem nevoie de un guvern solid. Dar, puteam lua în seamă și varianta unui guvern interimar până în 2024. Nu știu ca președintele Iohannis să-l fi renominalizat pe generalul Ciucă. Trebuie să înțelegem că partidele au convenit ca premierul să fie președintele partidului”, a declarat Cataramă.

Mai multe articole despre:
viorel catarama pnl liberal psd