MENIU

Violul din Vaslui: Declaraţii uimitoare ale sătenilor

<p>Violul din Vaslui: Declaraţii uimitoare ale sătenilor: "Ăsta nu e viol. E o greşeală a tinereții"</p>

O parte dintre locuitorii satului vasluian Văleni, de unde provin cei şapte violatori care au chinuit o fată până la leşin, sunt de partea agresorilor. Câţiva au venit la postul de poliţie pentru a-şi sprijini consătenii, dar şi pentru a se răfui cu reprezentanţii presei. Ei cred că presa le-a făcut satul de râs şi că violatorii n-au nicio vină.

"Nu-s vinovaţi. Cine v-a spus? Lumea vorbeşte multe. Şi dumneavoastră filmaţi orice porcărie", a afirmat un consătean a celor şapte tineri acuzaţi de viol.

Cei şapte suspecţi de viol în grup au fost astăzi la sediul Poliţiei Văleni, conform procedurilor controlului judiciar. Li s-au alăturat şi câţiva localnici, care i-au înjurat pe jurnalişti şi i-au acuzat că le fac satul de râs. Oamenii sunt convinşi că fata nu a fost violată, cu toate că trei dintre agresori şi-au recunoscut fapta. Localnicii au însă propriile definiţii ale unui viol.

"Nu-s vinovaţi băieţii. Am şi eu urechi şi aud ce zice lumea. Ăsta nu e viol. Viol e când iei cu japca o fată de pe stradă. Băieţii ăştia n-au nicio vină. E o greşeală a tinereţii. Să vă spun eu cu câţi a umblat fata asta? Când eşti violată stai o săptămână sau două în spital.", a spus un alt localnic.

Sătenii sunt convinşi că familia fetei vrea bani de la familiile suspecţilor şi că întregul scandal ar fi fost pus la cale, pentru foloase materiale. Familia victimei a declarat însă că i s-au propus 20.000 de lei pentru retragerea plângerii, însă oferta a fost refuzată.

Mai multe articole despre:
Vaslui viol violatori văleni declaraţii săteni