MENIU

Violeta Alexandru, atac la Florin Cîțu: PSD comandă PNL ce să facă. Cum de ne-ai adus aici?

Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii

Fostul ministrul PNL al Muncii, Violeta Alexandru, a lansat un atac dur la adresa lui Florin Cîțu, pe care-l acuză că din dorința de a-și duce la îndeplinire orgoliile politice a sacrificat partidul și l-a adus în postura de a face ceea ce-i cere PSD. 

"Așa începe totul...
PSD cere. PSD comandă PNL ceea ce trebuie să facă. PSD să fie servit. PSD așteaptă ca PNL de la guvernare să îi rezolve urgent ..... x, y, z. Indiferent de argumentele de bun simț.
Florin, are you kidding me?", a scris Violeta Alexandru pe Facebook, ironizând stilul premierului de a transmite mesaje în limba engleză. 
 
"Cum de ne-ai adus aici? Tu lângă PSD și negociindu-se pentru tine cu PSD? Incredibil.
Dacă sunt colegi care - pe fondul unor tensiuni locale cu USR - PLUS, din motive de toate felurile, multe neimputabile lor (și știu bine ce spun) - își justifică neputința colaborării cu USR - PLUS explicând cum, totuși, ar fi mai bine să lucrăm cu PSD, pentru că s-ar putea face... treabă mai liniștit, aceștia, cumva, își asumă să pună umărul la distrugerea unui efort extraordinar de a duce Partidul Național Liberal unde este astăzi dar și a destinului acestuia pentru următorii ani. (...)
 
So, Florin, are you kidding me? Hope not. There will be consequces", și-a încheiat mesajul fostul ministru al Muncii.