MENIU

VIDEO SUA, amenințate de o furtună de zăpadă. Zboruri anulate și recomandări de limitare a deplasărilor

SUA, amenințate de o furtună de zăpadă. Foto: captură YouTube FobosStorm

Statele Unite sunt amenințate de o furtună de zăpadă. Vremea se înrăutățește în special pe Coasta Atlanticului. Sunt prognozate și ploi înghețate cu vânt puternic. Peste 600 de zboruri au fost întrerupte din cauza vremii nefavorabile, transmite Realitatea Plus. 

Cea mai mare furtună de zăpadă din ultimii ani este prevăzută să lovească Coasta de Est a Americii, în special în zona nordică. Peste 50 de milioane de oameni locuiesc în această regiune.

Meteorologii anunță că furtuna va trece repede din cauza curenților, dar ploaia înghețată și zăpada abundentă vor crea condiții periculoase de condus. Autoritățile au avertizat că vântul ar putea doborî copaci și ar putea conduce la întreruperi de curent.

În statele New York și Pennsylvania se așteaptă depunerea unui strat gros de peste 60 de centimetri. Autoritățile au îndemnat cetățenii să evite deplasările.

Statele de pe Coasta Estică sunt lovite puternic de ger. Sunt prognozate ploi înghețate și polei. Mai multe companii aeriene au anulat peste 600 de zboruri.