MENIU

VIDEO Sorin Oprescu a vorbit despre șpagă chiar cu câteva ore înainte de a fi arestat

Sorin Oprescu a acordat un interviu chiar cu câteva ore înainte de a fi reținut de către procurorii DNA, în timpul unui flagrant. 

„Doamnă, nu suntem toți neam de hoți și de derbedei”, spunea Sorin Oprescu înainte cu doar câteva ore de a lua mită 25.000 de euro. Primarul vorbea relaxat despre subalternii săi care fuseseră arestați pentru aceleași acuzații și se declara surprins de faptele lor.

Jurnalista Ioana Raduca i-a luat un interviu primarului Sorin Oprescu chiar înainte ca acesta să fie arestat. Ea a publicat pe blogul ei un fragment foarte interesant din interviu, în care Sorin Oprescu vorbește chiar despre șpagă.

'Ieri, la ora prânzului, cu doar câteva ore înainte să fie reţinut sub acuzaţia de luare de mită, am realizat un interviu cu Sorin Oprescu. Era stabilit de acum o lună şi norocul jurnalistului a făcut să fie cea mai recentă declaraţie a primarului. E un interviu despre proiectele din capitală, candidatura la prezidenţiale, şpagă, consilieri arestaţi, familie şi medicină. În lumina ultimelor informaţii, cea mai interesantă parte e cea despre justiţie şi comisioane.', scrie jurnalista pe blogul ei.

Mai multe articole despre:
null