MENIU

VIDEO REVOLTĂTOR: Petrecere de romi transmisă live, cu cuţite şi pistoale în mână

Imagini revoltătoare, transmise live de la o petrecere de romi, au provocat un val de reacţii negative în mediul online. Imaginile au fost făcute publice de jurnalistul de investigaţii Christian Sabbagh, care face un apel public ca poliția să îi identifice pe cei care dansează cu arme albe şi de foc, ameninţându-şi adversarii.

"Ceea ce am primit de la un cititor este înspăimântător, dintr-un punct de vedere. Vedeți mai jos un film de mai bine de o oră în care câteva persoane se laudă în fața camerei cu arme și muniții suficiente pentru a declanșa o mică bătălie, și asta din ceea ce pare a fi sufrageria familiei" a scris Christian Sabbagh pe pagina sa de internet.

"Nu știu încă identitatea celor care apar în filmare, și nici locația de unde s-a făcut transmisiunea, dar am informații că poliția română a început o anchetă în acest caz. Până la finalizarea cercetărilor, am decis să public imaginile, cu speranța că ele pot fi un semnal de alarmă și nu un subiect de amuzament sau admirație" a mai afirmat jurnalistul, cunoscut pentru anchetele sale TV care vizează lumea interlopă.

sursă video: youtube/Christian Sabbagh

Mai multe articole despre:
scandal arme romi interlopi christian sabbagh