MENIU

VIDEO Gunoiul din sectorul 1, focar de infecție. Surse: deșeurile vor fi colectate doar până marți

Munti de gunoaie in Sectorul 1

Amenințată de prefectul Capitalei cu sancțiuni, ROMPREST a început încă de aseară să ridice gunoiul de pe străzile din Sectorul 1 al Capitalei. Curățenia e făcută însă de mântuială, iar bucuria locuitorilor din cel mai bogat sector va fi de scurtă durată. Potrivit unor surse Realitatea Plus, firma de salubritate va îngropa din nou, de săptămâna viitoare, inima capitalei în deșeuri. 

Deși pare că ROMPREST a înțeles că pune în pericol sănătatea populației, decizia de a relua activitatea a venit, în mod suspect, doar după ce prefectul Capitalei a amenințat societatea cu sancțiuni si chiar cu sesizări ce pot atrage deosare penale din parte altor instituții.

O echipa Realitatea Plus a pornit după mașina de gunoi Romprest care nici măcar nu era înscripționată. Angajații și-au făcut treaba pe jumătate. Pe de altă parte, potrivit unor surse Realitatea Plus, firmei i s-a permis doar temporar accesul la stația de sortare Chiajna, iar această situație nu va dura mai mult de 2 zile.

Termenul limită impus de Prefectură și de DSP București pentru ridicarea munților de gunoaie care s-au adunat pe străzile și în tomberoanele locuitoruilor sectorului 1 este duminică, ora 16:00.

Mai multe articole despre:
gunoi sector 1 razboi gunoaie romprest primarie