MENIU

VIDEO. Dezvăluiri uluitoare făcute de soția polițistului pedofil

Soția polițistului pedofil face dezvăluiri! Ea a vorbit, într-un interviu pentru Realitatea TV despre felul în care se comporta bărbatul în timpul în care era cu ea dar și despre șocurile care i-ar fi putut provoca un comportament deviant.

Femeia le-a cerut procurorilor să investigheze furtul verighetei sale. Inelul ar fi dispărut chiar în timpul perchezițiilor ce îl vizau pe Eugen Stan.

Realitatea TV a solicitat un punct de vedere Poliției Capitalei cu privire la aceste acuzații însă nu există, momentan, un răspuns.   

Femeia spune că nu i s-a părut nimic anormal în comportamentul lui Eugen Stan. Asta deşi primul caz de agresiune sexuală de care este acuzat datează din 2009, iar colegii îl porecliseră Violatorul... Ea crede că bărbatul, dacă va fi găsit vinovat ar trebui internat la psihiatrie.

„Ăla trebuie dus la spital, internat, nu ținut acolo. Că omul este cu capul”, a declarat femeia. Soția lui Eugen Stan povesteşte că bărbatul a suferit un șoc puternic în momentul în care banca l-a dat afară din casă pentru că a girat împrumutul altei persoane.

„Pe 2 februarie 2016 a fost sunat de executor și i s-a spus să elibereze casa în 24 de ore”, a precizat aceasta. 

Psihologii spun că aceste probleme nu ar trebui să influenţeze comportamentul sexual deviant.

„Declicul unui astfel de șoc poate să fie un comportament legat de agresivitatea pe care o are față de alte persoane. Pedofilia este o boală, o deviație a instinctului sexual. Originea este în copilărie, este legată de relațiile pe care le-a avut cu alți copii mai mari sau poate în familie”, a explicat psihologul Keren Rosner.

În interviul pentru Realitatea TV, soţia poliţistului pedofil acuză anchetatorii care au participat la percheziții că i-au vandalizat casa.

Cazul lui Eugen Stan a scandalizat o țară întreagă. Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere dintr-un bloc bucureștean în timp ce pipăia niște copii. După ce s-a aflat că este polițist la Brigada Rugtieră, șeful său direct a rămas fără fucție, iar șeful Poliției Române a fost înlocuit. Bărbatul a fost acuzat și de alte două cazuri de agresiune sexuală comise în 2009 și 2016.

 

 
Mai multe articole despre:
politist pedofil pedofil soție