MENIU

VIDEO - Copil lovit cu mașina de fiul președintelui CJ Caraș-Severin, Romeo Dunca - Șoferul a fugit de la locul accidentului

Politia

Fiul președintelui Consiliului Județean Caraș Severin, Romeo Dunca, a fost implicat într-un accident. Bărbatul a lovit cu mașina un copil care i-a apărut brusc în față. Imediat după impact, fiul lui Romeo Dunca a coborât de la volan să vadă ce s-a întâmplat, iar în ajutorul copilului au sărit și câțiva martori. 

În urma accidentului produs în județul Timiș, polițiștii au descoperit că fiul lui Romeo Dunca a fugit de la locul accidentului. Acesta s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală și pentru părăsirea locului accidentului. Cercetările continuă.

"În urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au constatat că în cursul zilei de 14 octombrie a.c., în jurul orei 18:00, un bărbat în vârstă de 27 de ani, a condus un autoturism pe strada Barcelona din localitatea Dumbrăvița, iar la un moment dat a surprins și accidentat un băiat, în vârstă de 6 ani, care a traversat strada pe bicicletă fără să se asigure, nesupravegheat și neînsoțiț, în urma impactului rezultând rănirea minorului.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier", a declarat Andreia Jerdea, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Mai multe articole despre:
romeo dunca accident timisoara