MENIU

VIDEO. Aeroportul ULUITOR care recreează lumea din AVATAR

Dacă zburaţi către Singapore pregătiţi-vă să fiţi surprinşi. Noul aeroport va fi deschis în 2019 şi pare că recreează lumea fantastică din filmul Avatar.

Cât despre dimensiuni acesta ocupă o suprafaţă echivalentă cu 33 de terenuri de fotbal. Va avea mall-uri, cafenele, magazine, grădini dar şi alei pietenonale.

Aeroportul Changi Airport din Singapore, nominalizat cel mai bun aeroport din lume de către SkyTrax, este tranzitat zilnic de 136.000 de pasageri în medie şi face conexiunea cu peste 200 de destinaţii din toată lumea.

Cele mai multe zboruri de pe acest aeroport sunt spre Indonezia, considerată piaţa numărul unu., urmată de Australia şi Malaysia. Printre facilităţile oferite de acest aeroport se numără spaţiile verzi, piscina outdoor (pe acoperiş), terase şi magazine cu branduri internaţionale şi chiar două săli de cinema. Ceea ce iese în evidenţă în aeroportul din Singapore sunt băile care au un sistem electronic de monitorizare, prin care pasagerii, printr-o singură atingere a unui ecran, pot transmite dacă au fost mulţumiţi sau nu de baie.

Mai multe articole despre:
singapore aeroport singapore aeroport avatar