MENIU

Victor Ponta vrea să introducă Antena 3 în locul Realitatea TV, în PE

<p>Ponta explică: De ce nu poate fi realizată autostrada Comarnic-Brașov</p>

Ponta vrea să demonstreze că PPE nu conduce totul în Europa, referindu-se astfel şi la afacerea posturilor TV româneşti. Solicitarea de înlocuirea a Realităţii TV cu Antena 3 la PE a făcut valuri acum o săptămână.

”Voi avea şi o observaţie poate mai amară: acum, în Consiliul European suntem 11 prim-miniştri socialişti şi social-democraţi şi 11 prim-miniştri din PPE, dar în media europeană şi opinia publică pare că PPE conduce încă totul în Europa şi cred că este misiunea noastră să dovedim tuturor votanţilor noştri că avem o voce şi o influenţă egale la adoptarea deciziilor în Uniunea Europeană”, a spus Ponta, într-o întâlnire cu grupul european al social-democraţilor din Parlamentul European (PE), a spus Ponta, referindu-se şi la lupta pentru posturile TV româneşti de la Bruxelles. .

Grupul europarlamentarilor PSD din Parlamentul European a solicitat recent, printr-o petiţie, înlocuirea postului de ştiri Realitatea TV cu Antena 3, în circuitul tv intern al Parlamentului European. PSD a vrut să scoată Realitatea TV de la PE Pe reţeaua TV a Parlamentului European se poate viziona Realitatea TV şi TVR International. Europarlamentarii PSD se pregătesc de un puci mediatic şi vor să înlocuiască Realitatea TV din recepţia PE şi să o înlocuiască cu Antena 3. Cristian Preda a anunţat demersul celor 17 europarlamentari la Bruxelles, PSD şi ALDE aceştia depunând o cerere pe care se găsesc nume ca Damian Drăghici, Claudia Ţapardel, Norica Nicolai(ALDE), Mircea Diaconu sau Grapini,  scrie reportervirtual.ro