MENIU

VICTOR PONTA. Atac SUBURBAN la adresa unei jurnaliste

VICTOR PONTA. Atac SUBURBAN la adresa unei jurnaliste

VICTOR PONTA. Premierul VICTOR PONTA i-a luat apărarea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3, în campania pe care acesta o duce împotriva unor jurnalişti. În schimb, VICTOR PONTA a desfiinţat-o pe una din ţintele Antenei 3.

VICTOR PONTA. "Ştiţi că o apreciez atât de mult pe doamna Pora, sigur că dacă ar zice cineva că este cerşetoare sau prostituată, aş sprijini-o cu toată.... doar să nu îi zic aici, la B1, Doamne fereşte!", a declarat VICTOR PONTA, la B1Tv.

VICTOR PONTA: Eu am o părere bună despre Mihai Gâdea

VICTOR PONTA. Premierul VICTOR PONTA a vorbit de altfel pe larg despre ceea ce se întâmplă zilele acestea în presă. "Dincolo de faptul că... nu am timp să mă uit la televizor foarte mult... Dincolo de faptul că, cu riscul să vă supăr şi nu mi-aş dori acest lucru, da, eu am o părere bună despre Mihai Gădea şi despre alţi jurnalişti, şi unii şi de aici... şi despre dumneavoastră, că de-aia vin la B 1 şi la alte posturi de televiziune, dar astea sunt păreri personale. Nu am şi nu ar fi bine ca eu, ca prim-ministru şi ca om politic, să-mi dau cu părerea despre presă. Nu-mi dau cu părerea nici despre B 1, nici despre Antena 3... Am o părere bună, strict personală, despre nişte jurnalişti şi, uitaţi, după domnul Gădea, v-am nominalizat pe dumneavoastră, dar mai sunt şi alţii", a spus VICTOR PONTA

VICTOR PONTA: Nu eu judec jurnaliştii

"Dacă se va întâmpla vreodată - sper să nu se întâmple, nu exclud că, totuşi, suntem oameni - dacă se va întâmpla vreodată să-mi pierd cumpătul atât de tare, să mă lase nervii aşa, pe înţelesul oamenilor, şi să mă apuc să mă răstesc la un jurnalist, cum s-a răstit preşedintele, vineri – că, slavă Domnului!, primesc şi eu întrebări şi de la colegii dumneavoastră, şi de la alţii, care, sigur, nu sunt plăcute -, evident că imediat mi-aş cere scuze. Vă spun ce aş face eu ca om politic. În rest, ce fac jurnaliştii... asta deja e... nu sunt eu cel pus să vă judec sau să-mi dau cu părerea", a adăugat premierul VICTOR PONTA.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta jurnalist Andreea Pora