MENIU

Primul interviu cu milionarul care va prelua 40% din acțiunile Rapidului. Cine este Victor Angelescu

Victor Angelescu

Victor Angelescu, cel care va prelua 40 la sută din acţiunile clubului Rapid, a acceptat să discute, în această dimineață, cu site-ul realitatea.net. Este primul interviu pe care îl acordă omul de afaceri în vârstă de 34 de ani, după ce aseară a apărut informația că va investi la echipa din Giulești

Victor Angelescu este numele milionarului în euro care va prelua 40 la sută din acțiunile Rapidului, dacă tranzacția se va finaliza. Omul de afaceri a acordat, în această dimineață, un interviu pentru realitatea.net, în care a oferit detalii.

- Cristian Otopeanu: Domnule Angelescu, aseara a aparut informatia conform careia ati preluat un pachet de actiuni la Rapid. Unele site-uri au scris ca este vorba despre 40 la suta, altele ca este vorba despre 50 la suta. Lamuriti-ne chiar dumneavoastra, va rugam.

- Victor Angelescu: Da, am citit si eu ceea ce a scris presa. Este vorba despre 40 la suta din actiunile Rapidului, nu despre 50 la suta. Si vreau sa va spun ceva, pentru ca dumneavoastra m-ati sunat si mi-ati cerut punctul de vedere.

- Va rog!

- Sa stiti ca inca nu am devenit actionar la Rapid, asa cum a scris presa. Mai sunt amanunte de pus la punct, mai sunt verificari de facut. Urmeaza, ca la orice intrare intr-o firma, verificarea firmei unde preiei actiunile, ce contracte de sponsorizare sunt, daca exista datorii... Mai multe detalii voi putea spune luni sau marti.

- Poate pica totul?

- Eu nu cred ca vor fi probleme. Dar, daca vor fi probleme, tranzactia pica. Eu nu intru undeva unde exista probleme.

- Vreau sa va intreb, dumneavoastra aveti banii necesari pentru a sustine cele 40 la suta din actiuni? Va intreb pentru ca, in trecut, au existat oameni de afaceri care sustineau ca...

- Va garantez ca voi avea banii necesari pentru 40 la suta din bugetul Rapidului. Pentru mine, aceasta este o intrebare retorica. Altfel nu intram in tranzactie, daca nu aveam bani. Nu intri intr-o afacere daca nu ai bani. Sunt un om de afaceri... 

- Bun, dar de unde vor veni banii?

- Daca se finalizeaza tranzactia,vom aduce sponsori importanti, voi apela inclusiv la fondul de investitii unde lucrez eu, dar asta ramane de vazut. Mai intai, sa le luam pe rand, sa fim in regula cu actele si apoi vedem si discutam mai multe. V-am raspuns la telefon si v-am spus tot ce pot spune in acest moment.

 

Cine este Victor Angelescu

Victor Angelescu are 34 de ani și este director pe Europa al companiei cehe APS Holding. Conform descrierii postate pe site-ul companiei, APS Holding este consultant și administrator al împrumuturilor neperformante, "lider între platformele de recuperare creanțe din Europa centrală și de sud-est".

Victor Angelescu a jucat fotbal la juniorii Sportului Studențesc, însă nu a mers mai departe de acest nivel.

În luna ianuarie a acestui an, a devenit acționar la Sportul Snagov, dar s-a retras recent, deși promitea ca va face o echipă puternică.

Victor Angelescu deține un restaurant în Centrul Vechi din București, plus procente la unele dintre firmele de real estate din APS Holding.