MENIU

Vestita garsonieră din Cluj are un rival redutabil. Prețul incredibil cu care se vinde cea mai mică garsonieră din Vaslui

Prețul incredibil cu care se vinde cea mai mică garsonieră din Vaslui. Foto: olx.ro

Orașul Vaslui începe încet, dar sigur, să prindă din urmă Clujul la capitolul imobiliare. Desigur, nu se ridică la nivelul prețurilor cerute în orașul de la poalele Feleacului, dar măcar poate concura la capitolul mărimii spațiului de locuit oferit spre vânzare.

O garsonieră din orașul Vaslui, de doar 10,44 metri pătrați utili, a fost scoasă la vânzare, anunțul fiind postat pe rețelele de socializare. Proprietarul cere suma de 15.000 de euro.

Anunțul a fost publicat pe o platformă de imobiliare, iar garsoniera se află într-o zonă considerată bună a orașului Vaslui. Cel care o vine spune că locuința este apartament cu o cameră, baie, hol și are o suprafață de 10,44 mp. 

Potrivit anunțului, proprietatea imobiliară se află într-o zonă destul de bună a orașului: “Apartament 1 camera și baie și hol strada Mihail Kogălniceanu, et 2, suprafata mp 12,75 (suprafața construită; suprafața utilă – 10,44 mp). Racordată apă și curent. Se dă cu tot cu mobilă. Pentru cei interesați sunați la numărul de telefon pentru mai multe detalii”.

Garsoniera se vinde la prețul 15.000 euro, circa 1.495 euro/mp. O locuință asemănătoare, de 11 mp, s-a vândut, în urmă cu doi ani de zile, în Cluj, la o sumă de două ori mai mare, mai exact 37.499 euro. Anunțul vânzării a fost viral în acea perioadă, foarte mulți oameni întrebându-se cum poate să coste atât de mult un spațiu de doar 11 mp. E drept, Vasluiul nu-i în Cluj, însă și diferența de preț este considerabilă. În același timp, suma cerută de proprietar poate fi considerată destul de piperată, dat fiind faptul că în Vaslui prețul pe metru pătrat nu depășește 1000 euro la apartamentele vechi, comentează jurnaliștii locali

Galați, în topul garsonierelor minuscule oferite de vânzare

O garsonieră și mai mică, de doar 10,25 mp, a fost scoasă la vânzare pe piaţa imobiliară din oraşul Galați, anul trecut. Minuscula locuinţă avea aer condiţionat şi se vindea nemobilată, preţul fiind de 11.000 de euro.

„DE VÂNZARE!!! Garsonieră cu grup sanitar din construcţie, amplasată la et 2/4 spre est; Cartier Micro 19 - zona bulevardul Oțelarilor - Lidl market; intabulată - suprafaţă totală 10.25 metri pătraţi; garsoniera este dotată cu instalaţie de aer condiţionat (aer rece/ cald), are contract individual la apă şi electricitate; se vinde nemobilată; preţ 11.000 de euro; acesta include toate taxele aferente tranzacţionării (fără alte taxe suplimentare)!", se preciza în anunţul de vânzare de pe un site de imobiliare din Galaţi.

Cea din Galați era chiar mai mică decât celebra garsonieră de 11 metri pătraţi, din Cluj-Napoca. Aceasta a devenit fulgerător, în scurt timp, una din cele mai cunoscute garsoniere din „folclor“. Aceasta a fost dată întâi la chirie, cu 200 euro/lună (scăzut la 180 euro/lună), apoi a fost scoasă la vânzare cu prețul de 37.499 de euro, adică 3.409 euro pe metrul pătrat.

„Propunem spre vânzare o garsonieră, Cartier Gheorgheni, Complet mobilată şi utilată. Situată pe strada Zambilei. Aproape de mijloace de transport in comun. Ideală pentru investiţie, posibilitate de cumpărare cu preluare de chiriaşi. CF Liber de sarcini. Preţ negociabil”, se arăta pe o platformă de anunţuri imobiliare. 

Mai multe articole despre:
garsoniera imobiliare vaslui vanzare garsoniera