MENIU

Veste MARE pentru fanii serialului "Game of Thrones". S-a întâmplat azi!

Actriţa Carice van Houten, cunoscută mai ales pentru rolul pe care îl joacă în serialul "Game of Thrones", a devenit mămică pentru prima dată.

Artista olandeză în vârstă de 39 de ani, care în celebra producţie interpretează rolul lui Melisandre, a născut luni, 29 august, un băieţel.

Acesta este primul copil al vedetei şi al iubitului ei, actorul Guy Pearce. Potrivit Daily Mail, bebeluşul se va numi Monte.

Carice van Houten şi-a afişat burtica pentru prima oară în public în timp ce ea şi partenerul ei se plimbau pe străzile din Amsterdam. În urmă cu câteva săptămâni, actriţa a postat pe Instagram o fotografie cu ea însărcinată.

Pearce, celebru mai ales pentru rolul din "L.A. Confidential ", şi-a surprins fanii la începutul anului 2016 anunţând că va deveni tată, în trecut declarând că nu îşi dorea copii. În mai multe interviuri realizate în timpul căsniciei sale de 18 ani cu Kate Mestitz, acesta a dezvăluit că are o personalitate temperamentală şi că nu ar fi potrivit pentru "misiunea" de tată.

"Nu cred că am nevoie de copii. Sunt suficienţi copii în lume. În plus, nu cred că aş fi un tată bun,' a declarat Guy Pearce pentru The Guardian în 2007. Guy, care s-a despărţit de fosta sa soţie în ianuarie 2015, îşi motivase opţiunea declarând că: "Cred că copiii au nevoie de mai multă afecţiune pe termen lung decât aş putea eu să le ofer".