MENIU

VESTE BUNĂ pentru românii care solicită VIZĂ ÎN SUA

<p>Viza pentru SUA, mai uşor de acordat dec&acirc;t &icirc;n trecut</p>

VESTE BUNĂ pentru români: rata de refuz a solicitărilor de VIZĂ PENTRU SUA din partea cetăţenilor români a scăzut pentru prima dată sub 10%.

VIZĂ SUA. Autorităţile americane au anunţat scăderea procentului ratei de refuz a solicitărilor de viză din partea cetăţenilor români în anul fiscal 2013–2014, pentru prima oară, sub pragul de 10% (9,8 %).

VIZĂ SUA. Această evoluţie consolidează trendul descrescător al ratei de refuz a solicitărilor de viză înregistrat în perioada 2010-2014 (24,8% în 2010; 22,4% în 2011; 17% în 2012; 11,5% în 2013), se spune într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

VIZĂ SUA. MAE îşi exprimă speranţa ca această tendinţă pozitivă se va menţine şi în cursul anului viitor, fiind relevantă din perspectiva progreselor continue înregistrate de România pe linia îndeplinirii criteriilor aferente includerii în programul Visa Waiver.

VIZĂ SUA "Scăderea, în continuare, a ratei de refuz a solicitărilor de viză depuse de cetăţenii români, asociată eventualei modificări a criteriilor de acces în Programul Visa Waiver, în principal prin posibilitatea creşterii pragului ratei de refuz de la 3%, în prezent, la 10%, este de natură să contribuie semnificativ la materializarea, într-un timp cât mai scurt, a dezideratului de eliminare a regimului de vize pe relaţia cu SUA", se mai precizează în comunicatul MAE.


Mai multe articole despre:
viză loteria vizelor vize SUA viză SUA