MENIU

VESTE-BOMBĂ despre Cioacă înaintea TERMENULUI care-i va DECIDE SOARTA

VESTE-BOMBĂ despre Cioacă înaintea TERMENULUI care-i va DECIDE SOARTA

Judecătorii Curţii Supreme ar putea răsturna, azi, soarta dosarului ”Cioacă-Elodia”, un proces judiciar controversat, care durează de şapte ani. O singură problemă ar fi însă: protagonistul Cioacă nu poate participa la acest proces care, pentru el, ar putea fi... decisiv.

Fixat în urmă cu câteva luni, procesul prin care s-a solicitat strămutarea cauzei ”Cioacă-Elodia” de la Curtea de Apel Piteşti la o altă instanţă similară din ţară are termen de judecată chiar azi, cu o zi înaintea termenului fixat pentru verdictul mult aşteptat. Dacă se va strămuta, procesul s-ar putea relua aproape de la zero. Dacă nu se va strămuta, instanţa de la Piteşti s-ar putea pronunţa mâine, condamnându-l sau achitându-l pe Cioacă. Dar dacă se va amâna?

Paradoxal, deşi, la Curtea Supremă de Justiţie se judecă azi un proces decisiv pentru soarta lui Cristian Cioacă şi evident a întregii cauze ”Cioacă-Elodia”, chiar poliţistul acuzat (şi condamnat în primă instanţă) că şi-ar fi ucis soţia nu poate participa la judecarea cauzei care-l priveşte în mod direct. Şi asta pentru că, potrivit unei decizii a instanţei de apel – Curtea de Apel Piteşti - care l-a pus în libertate sub control judiciar, Cristian Cioacă nu are permisiunea de a părăsi localitatea, potrivit ziarulring.ro.

Mai multe articole despre:
proces eliberare elodia Cristian Cioacă