MENIU

Vertu Aster. Cum arată TELEFONUL BOGAŢILOR

Imediat dupa lansarea Signature Touch, Max Pogliani, CEO-ul Vertu, a declarat ca lucreaza la un smartphone care va reuni toate tehnologiile de top, la un pret mult mai mic fata de generatiile anterioare. Iata ca la nici un an distanta, Vertu a prezentat modelul Aster, un telefon cu un look premium şi performante pe masura.

Vertu Aster vine cu un display de 4,7 inchi Full HD, prins intr-o carcasa din titan, acoperit cu safir si cu margini din piele. Calitatea, din imaginile prezentate, este una ireprosabila, relateaza GadgetReport.ro

 Telefonul are un procesor quad-core Snapdragon 801 de 2,3 Ghz, 2 GB de RAM si o camera de 13 MP Hasselblad cu LED Flash.

 Vertu Aster are un spatiu de stocare de 64GB, NFC, iar bateria de 2275 mAh si-o incarca wireless.

 Cui se adreseaza? Bineinteles celor cu bani care isi permit sa cheltuiasca astfel de sume pentru un telefon care sa le sustina statutul social.

 Asta mai cu seama ca vine la pachet cu propriul serviciu de asistenta 24/24 si cu un sistem de invitatii la evenimente exclusive, de la lansari de moda, masini, bijuterii la cocktailuri, receptii etc.

 Vedeti mai multe amanunte, inclusiv pretul, precum si o prezentare video a telefonului pe GadgetReport.ro