MENIU

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit FOTO

Valentina Pelinel s-a măritat marți cu iubitul ei, omul de afaceri Cristian Borcea. Evenimentul a avut loc la primăria orașului Voluntari. 

Cristi Borcea (48 de ani) şi Valentina Pelinel s-au căsătorit. Foarte discreţi, cei doi au făcut cununia civilă. Valentina Pelinel a anunţat şi că este însărcinată cu gemeni și că va aduce pe lume două fetiţe. 

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au venit împreună, ținându-se de mână, la Starea Civilă de la Primăria Voluntari.

Pentru cea mai importantă zi din viața ei, când a devenit oficial doamna Borcea, Valentina Pelinel a ales o rochie de culoare roșie.

Vizibil emoţionaţi, cei doi au vorbit şi despre sarcina cu gemeni a Valentinei, iar Cristi Borcea a mărturisit că şi-ar dori să aibă fetiţe. 

De când a fost eliberat Cristi Borcea și Valentina Pelinel au fost plecați în mai multe vacanțe pe care le-au petrecut discret, doar în doi, timp în care și-au consolidat și mai mult relația și i-a demonstrat blondinei că anii ei de așteptare nu au fost în zadar.

Cristian Borcea a făcut pasul cel mare pentru a treia oară, iar Valentina se căsătorește și ea pentru a doua oară, după divorțul de fostul ei soț, politicianul Cristian Boureanu.

Mai multe articole despre:
Cristi Borcea nuntă Valentina Pelinel