MENIU

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit! Mesajul transmis de fostul model

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit duminică la Budapesta, iar petrecerea de nuntă a avut loc la un restaurant de lux. 

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit! Valentina Pelinel a pregătit în detaliu nunta cu Cristi Borcea. Însărcinată cu gemeni, Valentina a plecat vineri seara din România cu o cursă către Budapesta. Alături de ea au călătorit bona, copilul şi un creator de modă care s-a ocupat de ţinutele Valentinei, care a optat pentru două rochii de mireasă.

Prima, pe care a purtat-o la ceremonia religioasă, simplă, cu broderie pe partea din spate, i-a ascuns sarcina deja vizibilă, iar cea de-a doua în care vedeta s-a schimbat la restaurant, ceva mai vaporoasă, care i-a lăsat picioarele la vedere, notează Click.ro. 

Mirii i-au avut naşi pe Irina Nicolae, fostă componentă a trupei ASIA, şi Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo.

Valentina a postat pe contul ei de socializare o fotografie în care sunt prezentate cele două ținute ale ei. Fanii i-au transmis multe urări, iar ea a ținut să le mulțumească. 

"Va multumim din suflet pentru urari!