MENIU

Valentina Pelinel, detaliu incredibil de la ecografie. Ce a văzut

Valentina Pelinel va naşte în curând: ea va aduce într-o lună pe lume un băieţel care e deja cea mai mare fericire a ei. Blonda a povestit, în cadrul unei emisiuni, cum va petrece Paştele, dar şi dacă se simte pregătită de cele ce vor urma.

Valentina a declarat, în cadrul emisiunii "Star Magazin", de la Antena Stars, că va petrece Paştele cu familia ei şi că mama ei va pregăti totul.

”O să petrec in familie, o să vină mama, sora, cumnatul, mergem să luăm lumină... Mâncăm! Ne aduce mama bucatele. Mămicilor le place să aducă mâncare", a spus Valentina.

Ea a mai dezvăluit că a fost la o ecografie în urmă cu trei săptămâni, iar cel mic i-a făcut atunci o surpriză cât se poate de frumoasă, scrie click.ro.

"Acum trei săptămâni ne-am văzut și urmează încă odată săptămâna viitoare. Am cumpărat absolut tot, nu am emoții și nu mi-e teamă de naștere naturală. Dacă Dumnezeu mi-a dat acest copil, sunt sigură că El mă va ajuta să nasc natural. Sper să-mi zâmbească și la viitoarea ecografie, data trecută când a făcut-o... m-a terminat”, a mărturisit blonda.

Mai multe articole despre:
sarcină ecografie Valentina Pelinel