MENIU

Valentin Nicolau a murit! Averea pe care a lăsat-o

<p>Valentin Nicolau</p>

Valentin Nicolau a murit! Valentin Nicolau, a lasat in urma sa o avere considerabila. Zeci de mii de metri patrati de terenuri, bijuterii, tablouri si alte obiecte de arta in valoare de peste 100.000 de euro.

Valentin Nicolau a murit! Valentin Nicolau, proprietarul editurii Nemira, fost sef al Televiziunii Romane, scriitor si dramaturg, si-a dat ultima suflare marti, la Spitalul Universitar din Capitala, in urma unui stop cardio-respirator, scrie Cancan.ro.

In urma decesului neasteptat, averea lui Valentin Nicolau, care nu este una tocmai mica, va ramane vaduvei si celor doi copii ai sai. Acesta a trecut in declaratia de avere, completata pe 10.12.2013, 124.000 de metri patrati de teren agricol si circa 13.000 de metri patrati de teren intravilan, detinuti impreuna cu sotia sa. De altfel, Nicolau mai detine si doua case in Bucuresti, ambele de peste 100 de metri patrati.

In plus, Nicolau  statea foarte bine si la capitolul bijuterii si obiecte de arta. Astfel, fostul consilier al premierului Adrian Nastase, in 2001, are trecute in declaratia de avere bijuterii si pietre semipretioase, toate in valoare de 10.000 de euro, icoane, arta exotica si tapiserii de 20.000 de euro, colectii de ceasuri, carti vechi, timbre si flori de mina de 30.000 de euro, iar colectia sa de tablouri face circa 50.000 de euro.


Mai multe articole despre:
avere Valentin Nicolau a murit