MENIU

Vacanțele la Paris, mult mai ieftine după atentatul de la Chalie Hebdo

Vacanțele la Paris, mai ieftine

Atentatele de la Paris din urmă cu două săptămâni au ieftinit semnificativ vacanţele de Valentine's Day în orașul îndrăgostiților.

Hotelierii şi companiile aeriene au redus preţurile şi cu 20% pentru a convinge cuplurile să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor în Capitala Franţei.

Parisul a fost mereu cea mai căutată destinaţie pentru cuplurile de îndrăgostiţi în perioada Valentine's Day. Dar în ultimele săptămâni cererea pentru pachete de vacanţă s-a redus simţitor. Hotelierii au reacţionat imediat, scrie Digi24.ro.

„Anul acesta este primul an în care sesizăm o ieftinire, şi din cauza atentatelor care au avut loc acolo. Hotelierii încearcă să atragă din nou turiştii să vină acolo şi aplică reduceri de până la 20%", a spus Cristina Pipias, director al unei agenţii de turism.

Astfel, tarifele încep de la 250 de euro de persoană, iar pachetul include 2 nopţi de cazare la hotel de trei stele, cu mic dejun şi transport cu avionul.

Şi la Istanbul preţurile sunt mai mici faţă de cele de anul trecut, în medie cu 10%. Agenţiile de turism au pachete cu preţuri între 200 şi 300 de euro pentru destinaţii precum Roma, Veneţia sau Praga. Mai multe...