MENIU

Unde se ASCUNDE Putin și de ce se TEME: DEZVĂLUIRILE INCREDIBILE ale presei ucrainene

Vladimir Putin, președintele Rusiei / Foto: Profimedia

La 6 zile de când a ordonat invadarea Ucrainei, presa ucraineană titrează că Putin ar fi fugit. Liderul de la Kremlin s-ar fi pus la adăpost, într-un buncăr antiatomic din sudul Siberiei, la 3 mii de kilometri de Moscova, într-o regiune muntoasă din Republica Altai. 

Buncărul “de lux” dotat cu echipamente de ultimă generație și a fost proiectat pentru a oferi adăpost în caz de război nuclear, iar cu maşina se poate ajunge acolo în 53 de ore.

Vladimir Putin și-ar fi mutat întreaga familie în “orașul subteran” din multii Altai din Siberia, care se afla la graniţa cu Kazahstan, China şi cu Mongolia.

Putin s-ar teme pentru viața lui și i-ar ține la distanță până și pe cei mai apropiați colaboratori ai săi, pentru a nu fi otrăvit.

Informaţia despre fuga lui Putin nu a putut fi confirmata oficial si trebuie luată cu reserve.

Aceasta a apărut pe un site ucrainean independent și a fost furnizată de expertul militar Oleg Jdanov, care a activat în armata ucraineană timp de 20 de ani. 

Jdanov a lucrat în Direcţia de operaţiuni principale a Statului Major General. Este colonel în rezervă şi a luat parte la mai multe operaţiuni militare. 

Mai multe articole despre:
ucraina razboi ucraina putin buncar