MENIU

Un tânăr pasionat de electronică repară laptopuri și le oferă copiilor sărmani 

Un tânăr pasionat de electronică repară laptopuri și le oferă copiilor sărmani

Un tânăr din Tulcea aduce bucurie elevilor sărmani. Când tehnologia a devenit o necesitate, mai ales în anul în care școala se face online, bărbatul repară sau construiește din piese vechi tablete și laptopuri și le oferă copiilor. 

Pasionat de electronică, un tânăr dintr-un sat de la poalele munților Măcin s-a gândit să-i ajute pe copiii fără posibilităţi materiale. Dumitru Cioran repară sau construiește laptopuri, atât de necesare elevilor pentru şcoala online. Meșterește dispozitive electronice de la vârsta de 7 ani, iar pasiunea a moștenit-o de la tatăl său.

"Ideea in sine a plecat intreband la scoala, sora mea fiind director, am intrebat cum este cu scoala online, mi s-a spus ca e o problema foarte mare cu dispozitivele primite de la Consiliul Local. Am aflat ca sunt copii din familii dificile care nu au posibilitatea de a folosi un dispozitiv", spune Dumitru Cioran.

Până în prezent, a donat 10 laptop-uri făcute de el.

Dumitru spune că va continua să facă aceste fapte bune și are chiar o cerere de 15 calculatoare de la familiile necăjite dintr-un sat al comunei. 

Mai multe articole despre:
Dumitru Cioran