MENIU

Un tânăr fotbalist, implicat într-un accident mortal, în Sălaj

Un tânăr fotbalist de la Unirea Tășnad a trecut printr-un coșmar, duminică seară, după ce a dat cu mașina peste un bărbat, în localitatea Borla, județul Sălaj.

Fotbalistul, în vârstă de 19 ani, se întorcea, duminică seară, de la Tăşnad, unde a jucat titular în meciul Unirii împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş II. Pe drum, în localitatea Borla, un pieton i-a sărit în faţă automobilului. În urma impactului, pietonul a decedat.

Conform portalsm.ro, fotbalistul Sergiu Bercean a fost testat de către poliție cu aparatul alcooltest, însă acesta nu consumase alcool.

“Mă întorceam acasă în jurul orei 19, după ce am terminat partida cu Gaz Metan. La intrare în localitatea Borla, circulând regulamentar, o persoană de sex masculin mi-a apărut brusc în faţă, făcând ca impactul să fie inevitabil. Țin să menționez că nu era nicio trecere de pietoni în zonă. O primă ipoteză ar fi că bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva. Eu l-am văzut în faţa mea, n-am mai avut niciun fel de reacție. Era un om mic de statură și slăbuț. După examinarea cu etilotestul și probele de sânge, rezultatul meu a fost 0″, a declarat acesta.

Prin urmare, oamenii legii continuă cercetările.