MENIU

Un șef al Poliției din Constanța, cercetat de DNA și înlăturat din post, s-a pensionat

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un șef al Poliției din Constanța, cercetat de DNA și înlăturat din post, s-a pensionat la începutul acestei luni. Bărbatul este acuzat că dădea informații din dosare șefei de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean dintr-o anchetă în care femeia era vizată. 

Mircea Relu Vizitiu a ocupat funcţia de adjunct al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa începând cu anul 2015. Comisarul-şef a fost însă înlăturat din funcție în iunie anul acesta, iar de la 1 august, polițistul s-a pensionat. El a fost deja scos și de pe site-ul Inspectoratului de Poliție Constanța.

Vizitiu este urmărit penal într-un dosar DNA fiindcă îi dădea detalii unei șefe din Spitalul Județean Cosntanța. Mesajele către aceasta au fost descoperite la sfârșitul anului 2020, atunci când acesta o înștiința pe șefa UnităȚii de Primiri UrgenȚe că i-a fost făcută o plângere penală.

„Am primit la mapă o plângere”, a precizat șefa din spital, potrivit libertatea.ro.

Mesajele trimise de Vizitiu către medic au ieșit la iveală prin intermediul fostului soț al șefei de Unitatea de Primiri Urgențe. Femeia divorțase de acesta, însă telefonul pe care erau trimise avertismentele rămăsese în posesia lui.

Mircea Vizitiu este polițist din 1997, când și-a început cariera la Brăila, iar în 2001 a ajuns la Constanța. 

Mai multe articole despre:
sef politie constanta dns politist pensionat