MENIU

Un român și-a construit casă pe un bloc din Brașov. Cum a ajuns România țara tuturor posibilităților urbanistice

Un român și-a construit casă pe un bloc din Brașov. Foto: Facebook

În spațiul public a apărut zilele trecute un clip video cu o casă amenajată pe un imobil cu 8 etaje din Brașov, cartierul Răcădău. Situația este cu atât mai surprinzătoare cu cât, conform investigațiilor, proprietarul vilei a obținut toate aprobările necesare pentru construcție acum mai bine de zece ani.

După apariția videoclipului în spațiul public, reprezentanții Poliției Locale Brașov, în subordinea căreia se află Departamentul Disciplina în Construcții, s-au autosesizat și au efectuat verificări la fața locului. Aceștia au constat că respectiva construcție este perfect legală și are deja o vechime de mai bine de 10 ani.

Constructorul casei inedite s-a asigurat că ajunge facil în locuința sa: Accesul spre spațiul cu pricina se face prin scara blocului, pe o scară metalică, au mai constatat autoritățile locale.

Polița RCA va crește pentru șoferii care au primit amenzi de circulație. Ce prevede noua lege a RCA, care a trecut de Senat

"Construcția respectivă a avut autorizație de construire din septembrie 1999 și certificatul de dare în folosință este din martie 2000. Are o suprafață de 42,02 mp. Accesul se face din scara de acces comuna de la et. 8, pe o scară metalica către zona terasei blocului.", au transmis reprezentanții Poliției Locale, potrivit bizbrasov.ro.

Ulterior, reprezentanții Poliției Locale au mai transmis câteva informații cu privre la situație: „Construcția respectivă a avut autorizație de construire din septembrie 1999 și certificatul de dare în folosință este din martie 2000. Are o suprafață de 42,02 mp. Accesul se face din scara de acces comuna de la et. 8, pe o scară metalica către zona terasei blocului”

Mărturisirile șocante ale criminalului studentei la medicină, în fața anchetatorilor: „Stătea pe telefon și mă ignora”

Mai multe articole despre:
casa casa pe bloc urbanism brasov politia locala